Trends Bob Kapsel Met Bril 2018~2019

Trends Bob Kapsel Met Bril

Bob Kapsel Met Bril – U wilt altijd het beste voor u kijken, dat spreekt vanzelf. Op tijd en bezocht de kappers wonderen doen. Een nieuw frame, samen met de huidige trends, helpt je look up to date te houden. Maar vergeet niet, uw glazen en haarstijlen moeten niet alleen uw gezicht passen, maar ook hetzelfde.

Knippen of kopen

Ben je een van die mensen die dat dikke haar hebben, met veel volume? Heb jij even geluk! Blijf weg van te grote frames. Ja, dat zijn mooi en hip, maar het lijkt misschien grofder te zijn dan ze zijn. Tenzij je een heel smal gezicht natuurlijk hebt. Een groot rechthoekig spektakel kan worden gebruikt omdat het alles in verhouding houdt.

Bob Kapsel Bril 2018

Bob Kapsel Bril 2018

Bob Kapsel Met Bril

Bob Kapsel Met Bril

Korte Bob Kapsels Met Bril

Korte Bob Kapsels Met Bril

Wie echt zijn frame wil springen, is goed met een klassieke korte bob of een lange, steile coupe. Dan wordt alle aandacht gevestigd op uw nieuwe bril. Met een iets warmer en sportief kort kapsel kies je beter glazen die niet te zwaar of opvallend zijn. Anders verlies je alleen het openingseffect van die snede. Als je je pony echt leuk vindt, ga dan naar een lichter frame.

Trends Bob Kapsel Met Bril 2018~2019 | Layra | 4.5

Gallery of Trends Bob Kapsel Met Bril 2018~2019

Steun ons, klik Like
×