TOP Bob Kapsel Opgestoken Modern

Bob Kapsel Opgestoken – Hij is modieus, tijdloos en opvallend: de bobline. En dan zijn er maar 3 redenen waarom we zo gek zijn over coupe Bob. We hebben natuurlijk zelfs korte mannen gehouden, scoorde nog 7 voor jou. Chop chop, krijg die bob!

trend bob kapsel opgestoken

trend bob kapsel opgestoken

Mooi licht

Leuk om te horen, lange mannen, maar zo ongemakkelijk als het nog een 23-jarige Nederlands is. Run drie keer en zweet de druppels van je nek. Zeker, je kan lang haar opheffen, maar dan heb je zo’n uitsteeksel op je knaar. Vrouwen met een bob stoor niet: die heerlijke kippenbug past in de lucht en laat de hele nek vrij. Alvast zweten!
U kunt aan alle kanten komen

Lang haar kan je nauwelijks laten zien. Maar je kan zeker een coupe Bob als lange lokken behandelen. Met pinnen (voor de haren die uit springen), een elastiek, een beetje lak en eventueel een haarband maken uw korte kapsel zo’n gestreepte variant. Bent u op zoek naar een meer casual look? Plak twee koorden haar aan beide zijden van je hoofd en leg ze op de rug met een clip. Je kunt dat ook met lang haar doen, maar als je een bob hebt, is het effect leuker. Kortom: met een bob kun je alle kanten openen.

TOP Bob Kapsel Opgestoken Modern | Layra | 4.5

Gallery of TOP Bob Kapsel Opgestoken Modern

Steun ons, klik Like
×