Beste 2020 Kapsel Pony Kort Fijn Haar

Kapsel Pony Kort Fijn Haar Modern

Haartrends voor herfst / winter 2020 zijn mooier dan ooit. We wisselen ons strandkapsel voor een scherpe, elegante herfst / winterlook. Je hebt vaak geen drastische veranderingen nodig om dit te doen. Raak geïnspireerd door de volgende haartrends en begin de herfst helemaal fris.

Voor veel vrouwen is dit een constant dilemma: een pony nemen of niet? De pony kan je hele gezicht transformeren, maar voordat je er spijt van krijgt, zoals je haar op je hoofd, is het verstandig om de volgende dingen te realiseren.

Kapsel Pony Kort Fijn Haar

Kapsel Pony Kort Fijn Haar

Je moet je pony regelmatig bijsnijden

Je haar groeit ongeveer een centimeter per maand. De pony ziet er compleet anders uit als hij een centimeter langer is. Als het niet goed is gevormd, kan het het hele gezicht in evenwicht brengen. Idealiter trim je een pony om de twee weken – of doe je het zelf als je een beetje handig bent.

Langer staan ​​voor de spiegel is onvermijdelijk

Zonder een knal kun je nog steeds ontsnappen met een niet-gestileerd kapsel onder het mom van ‘mooie nonchalance’. Met een pony die alle kanten op gaat, wat moeilijker is. Vergeet niet dat je ‘s ochtends een paar minuten langer aan je haar moet besteden.

5 tips voor dun haar & Remington Big Style By youtube.com

Je gezichtsvorm maakt een groot verschil

Een pony kan de hele vorm van je gezicht veranderen. Heb je een lang gezicht? Vermijd vervolgens de stompe geknipte pony en kies een zachter model. Hoekige kaaklijn? De lange ritssluiting zorgt voor meer balans. Heb je een rond gezicht zonder duidelijke jukbeenderen? Kies dan een rechte knal of een volle knal met langere zijkanten die op de jukbeenderen vallen. Op die manier ziet je gezicht er slanker uit.

Kijk goed naar je gezichtsprofiel

Je kunt naar jezelf kijken in de spiegel, maar vergeet niet dat mensen je van alle kanten zien. Dus kijk niet alleen naar de vorm van het gezicht, maar ook naar je profiel. De paar ritsen die op je wang vallen, zien er bij bijna iedereen goed uit en voorkomen dat het gezicht van de zijkant wordt “afgesneden”.

Werk met haartextuur

Als je dun haar hebt, kan een pony direct meer volume geven – simpelweg omdat de voorkant van je kapsel er voller uitziet. Er is er maar één, maar: als je pony ver weg begint, kan je haar er dunner uitzien. Daarom is het het beste om de pony dicht bij je voorhoofd te starten en meerdere lagen rond je gezicht te knippen voor meer diepte. Heb je dik of golvend haar? Overweeg dan een langere pony, die je gemakkelijk opzij kunt schuiven.

Laat de stijltang zoals deze is

Het is verleidelijk om je pony snel te modelleren met een stijltang, maar het is op de lange termijn geen goed idee. De meeste stijltangen bereiken 200 graden – je bakt eigenlijk je aas. Gebruik de stijltang heel licht als je heel dik of krullend haar hebt. Gebruik in alle andere gevallen een middelgrote ronde borstel. Plaats de borstel op de haarwortel, doe er een föhn op en laat de borstel door de pony gaan zonder deze helemaal te rollen. Ga door totdat het haar droogt.

Droge shampoo is je nieuwe beste vriend

Zelfs als je hoofdhuid een beetje vet is – met een pony kun je het snel zien. Voor veel mensen is het voorhoofd het deel waarin de meeste talg zich ophoopt. Gelukkig is wassen niet elke dag nodig; met een droge shampoo kun je een heel eind komen. Om misbruik te voorkomen, spuit je je handen zachtjes en masseer je in de haarwortels. Het geeft ook een extra lift aan de platte pony.

Bescherm uw haar altijd met een goed product

Als u begint met warme stylingproducten, is het erg belangrijk om verzorgingsproducten te gebruiken die uw sloten beschermen. Als je dit niet doet, wordt het een droge, donzige puinhoop. De truc van de kapper: breng een beetje serum aan op de borstel en kam de pony.

Je haarkleur maakt een groot verschil

Met franjes is het bijna meer van toepassing dan de rest van het haar dat kleur en diepte toevoegt. Als je dun haar hebt, kan high en low light voor meer volume zorgen. Wat meer is, een speciale haarkleur kan je pony spannender maken en je kunt ze uitpakken met meer extreme kleurgradaties.

Je kunt de rest van je haar ongewijzigd houden

Ondanks het feit dat de pony wat onderhoud nodig heeft, is de pony niet zo’n dramatische verandering. Je kunt gewoon de rest van je haar ongewijzigd houden. Je kunt een pony op veel verschillende manieren dragen, en de pony zelf heeft een groot effect.

Beste 2020 Kapsel Pony Kort Fijn Haar | Layra | 4.5

Gallery of Beste 2020 Kapsel Pony Kort Fijn Haar

Steun ons, klik Like
×